This site is only an experiment. If you want to visit www.elektroda.pl - go there instead
BMW e36 SWAP z 1.8iS na 2.8 - pomoc w instalacji

Regulamin | Punkty | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

BMW e36 SWAP z 1.8iS na 2.8 - pomoc w instalacji

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Forum elektroda.pl Strona Główna -> Samochody Serwis -> Samochody Szukam
Autor Wiadomość
TomLib
Poziom 15
Poziom 15

Miasto: podkarpacie

Post 05 Sty 2009 16:56   BMW e36 SWAP z 1.8iS na 2.8 - pomoc w instalacji

Witam, kolega prosił mnie żeby mu zrobić instalacje do nowego silnika 2.8 który chce założyć do BMW e36 1.8iS

Nowy silnik pochodzi z BMW e39 1997r z EWS3. Mam EWS3, kluczyk, cewke, komputer do tego silnika, kompletna instalacje silnika (do złącza w komorze silnika) oraz fragmenty oryginalnej instalacji z E39.

Pytałem jak wygląda sprawa immo off w tym silniku lecz każdy narzeka że cieżka sprawa, emulatory itp. Więc zostaje z oryginalnym EWS.

Teraz moja prośba / pytanie. Czy podeśle mi ktoś kompletny opis pinów w okrągłej wtyczce z bmw e36 (łączącej silnik z reszta instalacji samochodu), opis kostek z bmw e39 (łączących silnik z reszta instalacji samochodu), kompletne schematy obu pojazdów lub poprostu schemat e36 z silnikiem 2.8 bo takie występowały? Najlepiej z kolorami przewodów.

Autodata podaje tylko informacje o wewnętrznej wiązce silnika także niewiele mi to pomaga.

Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam
Powrót do góry

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Forum elektroda.pl Strona Główna -> Samochody Serwis -> Samochody Szukam
Strona 1 z 1

[ Page generation time: 0.059 seconds ]

Administrator
Moderatorzy 
elektroda.pl temat RSS 
sitemap
blog krediet Tworzenie sklepu internetowego kartuzy wymiana linkami system wymiany linkĂłw wymiana linkami wymiana linkami wymiana linkami