This site is only an experiment. If you want to visit www.elektroda.pl - go there instead
Samsung LE32S81BX/XEC problem z obrazem

Regulamin | Punkty | Ostatnie | Szukaj | Rejestracja | Zaloguj

Samsung LE32S81BX/XEC problem z obrazem

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Forum elektroda.pl Strona Główna -> TV Serwis -> TV LCD Plazma Serwis
Autor Wiadomość
vedor
Poziom 1
Poziom 1

Miasto: Kraków

Post 06 Sty 2009 11:35   Samsung LE32S81BX/XEC problem z obrazem

Witam,
posiadam telewizor samsung LE32S81BX/XEC. Nie podoba mi się sposób wyświetlania ciemnych kolorów, występują zwykle różnokolorowe cienie.
Nie wiem do końca czym to jest spowodowane, czy po prostu telewizor jest wadliwy, czy może złą jakością sygnału TV. Jednak podobne efekty występują zarówno przy sygnale tv z anteny, z satelity (telewizja n) jak również na filmach oglądanych z dvd. Przesyłam jedno zdjęcie z występującymi dziwnymi cieniami.
Proszę o opinie w tej sprawie.

Chodzi o cienie na ścianie w okolicach gościa ;)

Pozdrawiam
Robert
Powrót do góry

Jj1961
Poziom 14
Poziom 14

Post 06 Sty 2009 12:20   Re: Samsung LE32S81BX/XEC problem z obrazem

Jest to odbiornik z najniższej półki i ma słabe przetwarzanie cyfrowe lub masz uszkodzonego maina. Jesli masz go na gwarancji to reklamuj w serwisie. Powodzenia
Powrót do góry

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu      Forum elektroda.pl Strona Główna -> TV Serwis -> TV LCD Plazma Serwis
Strona 1 z 1

[ Page generation time: 0.736 seconds ]

Administrator
Moderatorzy 
elektroda.pl temat RSS 
sitemap
kolczyki kiepski fotograf Österreich - Hotels weltweit sprawdź stronę w systemie wymiana linkami system wymiany linków system wymiany linków system wymiany linków